ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ειδικότητα Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών θα λειτουργήσει στη Σχολή ΟΑΕΔ Μαθητείας Χαλκίδας

Proslipsis.gr | Αθήνα 29.11.2019, 10:48

Ειδικότητα Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών θα λειτουργήσει στη Σχολή ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Μαθητείας Χαλκίδας, για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) ΑΕ σε εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι Διοικήσεις του ΟΑΕΔ και της ΕΑΒ υπέγραψαν ήδη σχετική συμφωνία συνεργασίας, αφού πρώτα διερεύνησαν τις  ανάγκες της ΕΑΒ για εξειδικευμένο προσωπικό.

«Ο νέος ΟΑΕΔ θέλει να είναι πιο κοντά και πιο συντονισμένος με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών», δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την Χαλκίδα και ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην εκεί ΕΠΑ.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved