ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αλλαγές στην είσοδο του κοινού στο κτήριο του υπουργείου Παιδείας

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.3.2020, 01:22

Ο κορονοϊός αλλάζει και τις ώρες εισόδου του κοινού στο κτήριο του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου, η είσοδος του κοινού στο κτήριο του υπουργείου θα γίνεται καθημερινά και ώρες 13.00΄-14.00΄.

Η είσοδος του κοινού στα γραφεία πρωτοκόλλου και ενημέρωσης πολιτών θα γίνεται καθημερινά κατά ώρες 10.00΄-14.00΄. Σε περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη υποβολή εγγράφων στο γραφείο πρωτόκολλου λόγω καταληκτικών αποκλειστικών προθεσμιών ή δικαστικών επιμελητών και μόνο, και η επίδοση εκφεύγει των ως άνω ωρών, η επίδοση θα γίνεται ιδίαις χερσί στον αρμόδιο υπάλληλο ο οποίος θα το πρωτοκολλεί αρμοδίως. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η αποφυγή συνωστισμού και η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).

Η απόφαση ισχύει για το χρονικό διάστημα από 16 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 3 Απριλίου 2020. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved