ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Από 13 Ιουλίου η διανομή διδακτικών βιβλίων στα Λύκεια

Proslipsis.gr | Αθήνα 18.6.2020, 00:11

Η διανομή των διδακτικών βιβλίων Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου (βιβλία Γενικής Παιδείας) για το σχολικό έτος 2020-21 προγραμματίζεται να ξεκινήσει από 13 Ιουλίου 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η διανομή, θα πρέπει να τεθούν στη διάθεση του ΙΤΥΕ - Διόφαντος τα στοιχεία επικοινωνίας των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων των Κέντρων Διανομής, ώστε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να ορίζεται η ακριβής ημερομηνία παράδοσης των διδακτικών βιβλίων. Η παράδοση των βιβλίων, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης, θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες που ορίζονται στο συνημ. 1. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ορίσουν τις εφημερίες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Επιπροσθέτως, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συγκεντρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας ανά σχολική μονάδα Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Ονοματεπώνυμο Διευθυντή, Κινητό τηλέφωνο, Προσωπικό e-mail). Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να κοινοποιηθεί, ηλεκτρονικά (σε excel) στη μορφή που επισυνάπτεται στο συνημ. 2 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 στη διεύθυνση των
εκδόσεων ΙΤΥΕ-Διόφαντος: infopublications@cti.gr.

Υπογραμμίζεται ότι επειδή δεν είναι πρακτικά εφικτό να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα παραλαμβάνουν τα βιβλία την καθορισμένη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης με το ΙΤΥΕ-Διόφαντος να βρίσκονται στις σχολικές μονάδες κατά τις ώρες 8.30-14.00. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved