ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πιστοποιήθηκε το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.7.2020, 09:49

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαδικασία πιστοποίησης του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ), λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολόγηση (80% - Άριστα και 20% - Λίαν καλώς) μεταξύ των τμημάτων του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του εκπαιδευτικού ιδρύματος, η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με την κλίμακα αξιολόγησης: (Α) FullyCompliant (Άριστα), (Β) SubstantiallyCompliant (ΛίανΚαλώς), (Γ) PartiallyCompliant (Καλώς) και (Δ) Non-compliant (Ανεπιτυχώς)

Η αξιολόγηση του ΠΠΣ (επισυνάπτεται) πραγματοποιήθηκε από πενταμελή επιτροπή ειδικών εμπειρογνωμόνων Πανεπιστημίων του εξωτερικού τον Δεκέμβριο 2019 και αφορούσε τους παρακάτω 10 τομείς:

PRINCIPLE  EVALUATION
1 Academic Unit Policy for Quality Assurance Fully Compliant
2 Design and Approval of Programmes Fully Compliant
3 Student-centered Learning, Teaching, Assessment Substantially Compliant
4 Student Admission, Progression, Recognition, and Certification Fully Compliant
5 Teaching Staff Fully Compliant
6 Learning Resources and Student Support Fully Compliant
7 Information Management Fully Compliant
8 Public Information Fully Compliant
9 Ongoing Monitoring and Periodic Internal Review of Programmes Substantially Compliant
10 Regular External Evaluation of Undergraduate Programmes Fully Compliant

Η διαδικασία της πιστοποίησης, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από ιδρύσεως της Σχολής, ολοκληρώθηκε επιτυχώς χάρη στην άοκνη προσπάθεια των μελών της Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (Ομ.Ε.Α.) και της εντατικής προετοιμασίας στο διάστημα των 12 μηνών που προηγήθηκαν.

Ο Καθηγητής Πέτρος Π. Σφηκάκης, Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες και όλους τους συναδέλφους του που συνέβαλαν, και συγκεκριμένα προς τους Αναπληρωτές Προέδρους κ.κ Θεόδωρο Λιακάκο και Γεράσιμο Σιάσο, τον Συντονιστή της Ομ.Ε.Α. κ. Θεόδωρο Παπαϊωάννου, τα μέλη της Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (Ομ.Ε.Α.) (αλφαβητικά) κ.κ. Χαράλαμπο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Βουμβουράκη, Μαρία Γαζούλη, Υπατία Δούση-Αναγνωστοπούλου, Παντελή Καραΐσκο, Χρήστο Κρούπη, Παγώνα Λάγιου, Δημήτριο Μπούμπα, Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, Βασιλική Παπαευαγγέλου, Μαρία Πιάγκου, Εμμανουήλ Πικουλή, Χαράλαμπο Συριστατίδη, Γεώργιο Τσιβγούλη, Γεράσιμο Φιλιππάτο, Αναστάσιο Φιλίππου, καθώς και την Προϊσταμένη της Ιατρικής Σχολής Δρ Ε. Βασιλοπούλου. Εύχεται δε η πρώτη αυτή πιστοποίηση του ΠΠΣ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ να αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω βελτίωση της εκπαίδευσης που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους φοιτητές.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την αξιολόγηση. 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Axiologisi Programmatos Iatrikis Sxolis EKPA 1572020.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved