ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΟΣΔΕΠ: Συνέδριο ίσως το φθινόπωρο

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.12.2020, 17:00

Την αναβολή του συνεδρίου της για το φθινόπωρο του 2021 αποφάσισε η ΠΟΣΔΕΠ, λόγω των υγειονομικών μέτρων και των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας.

Επισημαίνεται στους συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς την τρέχουσα περίοδο ορισμένοι σύλλογοι έχουν διαδικασίες για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων, ότι: α) η εκλογή εκπροσώπων των συλλόγων για το συνέδριο μπορεί να γίνει μόνο μετά την προκήρυξή του, οπότε θα οριστεί το εκλογικό μέτρο και β) σύμφωνα με το Ν. 4753/2020 (ΦΕΚ Α 227 /18.11.2020) όπως μέχρι σήμερα ισχύει, η θητεία των συλλογικών οργάνων, αν λήγει ή έχει λήξει, παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους (άρθρο 54), ενώ με το άρθρο 27 παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και λήψης αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved