ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απόλυση υπαλλήλου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.1.2021, 02:11

Την ποινή της οριστικής απόλυσης επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο Μελών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε βάρος ενός μέλους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) του Πανεπιστημίου, για ιδιοποίηση δημοσίου χρήματος και γενικότερα «για συμπεριφορά η οποία συνιστά το παράπτωμα της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς και ανάξιας υπαλλήλου διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας, καθώς και της παράβασης του καθήκοντος που υπαγορεύουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του Ειδικού Προσωπικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, και πλήττουν σοβαρά το κύρος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών», όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved