ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς επιμορφωτές και επιμορφούμενους

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.1.2021, 13:26

Στην ταχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση προχωράει το υπουργείο Παιδείας και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εργασθούν ως επιμορφωτές να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2021 και τους εκπαιδευτικούς (αναπληρωτές, μόνιμους και ωρομίσθιους) που επιθυμούν να επιμορφωθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Κατά την έναρξη της δράσης «Tαχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση», έχουν ήδη υποβληθεί 77.023 αιτήσεις εκπαιδευτικών για συμμετοχή ως επιμορφούμενοι. Το μεγάλο ενδιαφέρον ώθησε το υπουργείο Παιδείας να τροποποιήσει την σχετική απόφαση (174545/Ε3/22.12.2020 ΚΥΑ) ώστε να ενταχθούν περισσότεροι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της δράσης, τα βήματα που θα ακολουθηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο για τους επιμορφωτές όσο και για τους επιμορφούμενους, θα αναρτώνται, κατά περίπτωση, στην ιστοσελίδα του έργου https://t4e.sch.gr, καθώς και στα επιμέρους υποσυστήματα. 
- Υποσύστημα δήλωσης συμμετοχής των εκπαιδευτικών ως επιμορφούμενοι: https://trainees.t4e.sch.gr.
- Υποσύστημα δήλωσης συμμετοχής των εκπαιδευτικών ως επιμορφωτές: https://registry-t4e.uniwa.gr.

Επιπρόσθετα, για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν τη δράση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο helpdesk που έχει δημιουργηθεί από τη Σύμπραξη των Φορέων ως εξής:
- Μέσω τηλεφώνου 210-5381328 ώρες 10.00-22.00.
- Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: helpdesk@t4e.sch.gr.
Παρακαλείσθε αρμοδίως για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης της δικαιοδοσίας σας, καθώς και των μελών.
Δ.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π./Ε.E.Π. και επιστημονικών συνεργατών των Πανεπιστημίων σας. 


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved