ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Αθηνών: Άμεση έναρξη των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εξετάσεων

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.2.2021, 11:04

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε την άμεση έναρξη της διενέργειας των κλινικών, πρακτικών, εργαστηριακών και άλλων εξετάσεων, στις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία των φοιτητών, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την εκπαίδευση και να μην χαθεί το εξάμηνο σπουδών. 

Τα παραπάνω ισχύουν και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Επιπλέον, η Σύγκλητος επισημαίνει ότι στο τέλος του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους θα συμπληρωθούν τρία εξάμηνα σπουδών εξ αποστάσεως στα ελληνικά ΑΕΙ, αριθμός μεγάλος στο σύνολο των οκτώ εξαμήνων που διαρκούν στα περισσότερα τμήματα προπτυχιακών σπουδών, γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων ώστε το επόμενο ακαδημαϊκό έτος να ξεκινήσει κανονικά με την παρουσία των φοιτητών στα τμήματά τους.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved