ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Η ΑΓΣ και η ανύπαρκτη αγροτική εκπαίδευση

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.4.2021, 20:49

Ενα στολίδι στα εκπαιδευτικά πράγματα του τόπου είναι η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Κάνει έρευνα, παράγει γάλα και αυγά και στέλνει ένα σωρό κόσμο με πλήρη υποτροφία για σπουδές στις ΗΠΑ.

Στον αντίποδα το υδροκεφαλικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ημιθανής ΕΛΓΟ «Δήμητρα», έχουν αφήσει στο έλεος της μοίρας του ένα σωρό κόσμο εκεί στην περιφέρεια, που διψάει να μάθει για νέες καλλιέργειες, για τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων, για εξαγωγές και για χίλια δυο άλλα πράγματα γύρω από τη γεωργία και την κτηνοτροφία.  

Αφού το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δείχνει εξοργιστική ανικανότητα στην εκπαίδευση και κατάρτιση των αγροτών και όσων θέλουν να ασχοληθούν με την γεωργία και την κτηνοτροφία, μήπως να αναλάβει κάποιος άλλος. Το υπουργείο Εργασίας και ο ΟΑΕΔ με τις Σχολές του, ας πούμε.

Πόση γνώση και εμπειρία θα μπορούσε να διαχύσει η ΑΓΣ -αλλά και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα- σε όλη τη χώρα αν υπήρχε ίχνος φαντασίας!

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved