ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποτελέσματα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (13/7/07)


Αθήνα 13.7.2007, 14:51
Τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: αγγλική, γαλλική, γερμανική και ιταλική, επιπέδων Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση», που πραγματοποιήθηκαν στις 5-6 Μαΐου 2007, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από:
- Τον διακτυακό τόπο
www.ypepth.gr/kpg (Ξένες Γλώσσες, Αποτελέσματα Εξετάσεων), στον οποίο έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα, καθώς και η συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματά που τους αφορούν πληκτρολογώντας τον κωδικό τους που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.
- Τις Διευθύνσεις και Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου)
- Το Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών του Υπουργείου Παιδείας, τηλ.: 210-3442649, 210-3442649

Oι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους μετά την παρέλευση περίπου δύο μηνών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις Διευθύνσεις και Γραφεία, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Για το θέμα αυτό θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved