ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ανακοινώθηκαν οι πίνακες αναπληρωτών καθηγητών (17/7/07)


Αθήνα 17.7.2007, 13:43
Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στις ηλεκτρονικές σελίδες www.e-aitisi.sch.gr και www.ypepth.gr του υπουργείου Παιδείας οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2007-2008,. 

Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους προσωρινούς ενιαίους πίνακες αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία (άρθρο 6 παρ. 2 περίπτ. ββ΄ του ν. 3255/2004) και στους προσωρινούς ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παρ. 5 του ίδιου άρθρου του ίδιου νόμου (εκτός μορίων ΑΣΕΠ) μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις για τυχόν προβλήματα  που αφορούν στα στοιχεία, τα οποία αποτελούν κριτήριο κατάταξης στους πίνακες αυτούς, από την 18 έως  20η Ιουλίου 2007. Οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνο στις διευθύνσεις και τα γραφεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα οποία οι υποψήφιοι υπέβαλαν την αίτηση ένταξης στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών του οικείου κλάδου .

Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων έχει καταχωρηθεί ειδικό έντυπο ένστασης, το οποίο θα συμπληρώνεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved