ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νέος κόμβος επικοινωνίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.9.2021, 14:36

Στο σχεδιασμό ηλεκτρονικής ενημερωτικής πύλης του ΕΚΠΑ με τη μορφή ενός σύγχρονου ιστοχώρου συνεχούς ροής και κόμβου προβολής του έργου του, προχώρησε το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο νέος κόμβος είναι επισκέψιμος στην διεύθυνση https://hub.uoa.gr.

Είναι αυτονόητο ότι η εξέλιξη αυτού του νέου κόμβου είναι υπόθεση όλων των μελών της Κοινότητας του ΕΚΠΑ», τονίεται στη σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος. «Ως Διοίκηση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία για την ανάδειξη του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και ευρύτερα κοινωνικού έργου του Πανεπιστημίου μας, καθώς και για την ενημέρωση των πολιτών για διάφορα επιστημονικά ζητήματα».

Προσεχώς θα είναι διαθέσιμη μία ακόμη ηλεκτρονική εφαρμογή (App) για smartphones και tablets, όπου μέσω αυτής θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και μοντέρνο μέσο δημοσιότητας, μέσω του οποίου θα προβάλλονται όλα τα θέματα του Πανεπιστημίου, καθώς και ανακοινώσεις, δραστηριότητες, ημερολόγια ερευνητικών δράσεων, νέα ερευνητικά προγράμματα, ενώ θα υπάρχουν δυνατότητες για εξατομικευμένες ρυθμίσεις (με alerts, reminders κλπ).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved