ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεάν σε 3.759 μαθητές με αναπηρίες (13/8/07)


Αθήνα 13.8.2007, 13:33
Υπεγράφη από την υπουργό Παιδείας κα Μαριέττα Γιαννάκου η απόφαση με την οποία αρχίζει άμεσα η προμήθεια ειδικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού για 3.759 μαθητές με ειδικές μαθησιακές ανάγκες, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 12.310.000 ευρώ.

Ο εξοπλισμός θα διατεθεί σε 377 μαθητές με προβλήματα όρασης, 1.430 μαθητές με κινητικά προβλήματα και πολλαπλές αναπηρίες και 1.952 μαθητές με νοητική υστέρηση.  Μάλιστα θα παραδοθεί και θα εγκατασταθεί στα σπίτια των μαθητών αυτών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του.

Σε δηλώσεις της η υπουργός Παιδείας τόνισε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα προμήθειας ειδικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού είναι το μεγαλύτερο που έχει εφαρμοστεί στη χώρα μας στο χώρο της εκπαίδευσης και καταδεικνύει σαφέστατα το ενδιαφέρον αλλά κυρίως την ευαισθησία της Κυβέρνησης για την όσο το δυνατόν καλύτερη και με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών με ειδικές μαθησιακές ανάγκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved