ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ημέρες καριέρας του ALBA (25/9/07)

 

Αθήνα 25.9.2007, 15:45
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 15ο Career Forum του ALBA Graduate Business School που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2007 στο εκπαιδευτικό και συνεδριακό κέντρο ΑΤΕxcelixi στο Καστρί και είχε ως στόχο να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές όλων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του ALBA με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας.

Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος και οι σπουδαστές του ALBA επωφελήθηκαν αμοιβαία από αυτή τη σημαντική ευκαιρία επικοινωνίας όπου συζήτησαν άμεσες ή μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που έλαβαν μέρος εξήραν τόσο το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και την προσωπικότητα των σπουδαστών.

Στο 15ο Career Forum του ALBA συμμετείχαν 112 φοιτητές από όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του ALBA: MBA πλήρους φοίτησης, Professional MBA, MBA in Shipping, MBA in Banking, MSc in Finance (πλήρους και μερικής φοίτησης), MSc in Strategic Human Resources Management και MSc in Business for Lawyers. Παράλληλα, έλαβαν μέρος 118 διακεκριμένες εταιρείες, εκ των οποίων δύο ήταν από την Αμερική, μία από την Ολλανδία και μία από το Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό την διερεύνηση υποψηφίων για το εξωτερικό στο πλαίσιο του διεθνούς προσανατολισμού του ALBA, ενώ 41 εταιρίες συμμετείχαν για πρώτη φορά. Οι εταιρείες εκπροσωπήθηκαν από 190 συνολικά υψηλόβαθμα στελέχη, από τα οποία 15 είναι απόφοιτοι του ALBA.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του 15ου Career Forum πραγματοποιήθηκαν περίπου 1.500 συνεντεύξεις.

Στα δεκαπέντε έτη της λειτουργίας του, το ALBA Career Forum έχει στεφθεί με επιτυχία, προσελκύοντας όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Το 2006 συμμετείχαν 95 εταιρίες με 144 εκπροσώπους, ενώ ο αριθμός τόσο των εταιριών όσο και των εκπροσώπων τους αυξάνονται συνεχώς. Η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν αξιολογούν με άριστα την οργάνωση του θεσμού και πιστεύουν ότι αποτελεί εξαίρετη πηγή ανεύρεσης στελεχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στατιστικές δείχνουν ότι 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους πάνω από το 90% των αποφοίτων όλων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του ALBA Graduate Business School  βρίσκουν εργασία.

Η φετινή διοργάνωση του ALBA Career Forum πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της BP Hellas Α.Ε. και της Τράπεζας Πειραιώς. Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν η Βρετανική εφημερίδα “The Times” και το περιοδικό “FORUM”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Career & Alumni Office του ALBA Graduate Business School, τηλ.: 210-8964531, e-mail: career@alba.edu.gr.

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved