ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ημέρες Erasmus στο ΤΕΙ Αθήνας (18/10/07)


Αθήνα 18.10.2007, 16:22
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες 17 Οκτωβρίου στο ΤΕΙ Αθήνας η έναρξη των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 έτη του προγράμματος κινητικότητας των φοιτητών "Erasmus" .

Την έναρξη της εκδήλωσης, που γίνεται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), κήρυξε ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ κ. Αντώνης Καμμάς, παρουσία Ελλήνων και ξένων φοιτητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων των ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Μαρία Δοξανάκη-Κοντογιώργη (Διευθύντρια του ΙΚΥ), ο κ. Γιώργος Παναγιάρης  (καθηγητής, Ιδρυματικός Συντονιστής του Προγράμματος  erasmus) , ο κ. Χρ. Κεχαγιάς (καθηγητής, τ. Αντιπρόεδρος και τ. Εθνικός Συντονιστής του Προγράμματος  Erasmus), καθώς και οι φοιτητές Γ. Ρόκος και Α. Παπαστάθης, οι οποίοι και μετέφεραν τις εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο  πρόγραμμα Erasmus. Ακολούθησε δεξίωση στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Μεταξύ άλλων η εκδήλωση περιλαμβάνει και έκθεση με δεκαέξι περίπτερα από δέκα ευρωπαϊκές χώρες και πέντε 5 σχολές του ΤΕΙ Αθήνας, καθώς και ένα κοινό περίπτερο του ΤΕΙ-Α με το ΙΚΥ. 

Σήμερα στο χώρο του ΤΕΙ Αθήνας πραγματοποιούνται σειρά διαπολιτισμικών παιχνιδιών, με τη φροντίδα της κ. Ελένης Βαβουράκη, καθηγήτριας και Ακαδημαϊκής Υπευθύνου της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ).  Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου με τραγούδι και ελληνικούς χορούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved