ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΕΛΜΕΠΑ: Ενημέρωση υποψηφίων για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.06.2024, 15:09

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) φιλοδοξεί -και φέτος για 4η συνεχή χρονιά- να αποτελέσει έγκυρη και αξιόπιστη πηγή εκπαιδευτικής πληροφόρησης για μαθητές, υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Στο πλαίσιο της δράσης “Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ – Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ” 2024, κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ μέσω οπτικοακουστικού υλικού που περιλαμβάνεται στο επικαιροποιημένο Micro-site παρουσίασης ΕΛΜΕΠΑ: https://career.hmu.gr/epilego-elmepa.

Το ΕΛΜΕΠΑ διαθέτει 5 Σχολές και 11 Τμήματα. Η δυνατότητα περιήγησης κάθε ενδιαφερόμενου σε αυτά μέσω της σελίδας (από υπολογιστή και από κινητή συσκευή), προσφέρει άμεσα μια σφαιρική εικόνα για τα γνωστικά αντικείμενα, τα διεπιστημονικά πεδία σπουδών και τις «διαχρονικά» σύγχρονες ειδικότητες που εφοδιάζουν τους πτυχιούχους τους με ανθεκτικότητα στους κραδασμούς της ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας και ευελιξία επιλογών ανάμεσα σε εναλλακτικές επαγγελματικές διαδρομές που διασφαλίζουν την απασχολησιμότητα και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα - ΔΥΝΑΤΑ σημεία του ΕΛΜΕΠΑ: 
- Φοιτητοκεντρικά Προγράμματα Σπουδών & Υπηρεσίες
- Υψηλή Επαγγελματική Αποκατάσταση Αποφοίτων
- Διαρκής Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας και τις Κοινωνικές Ανάγκες & Προκλήσεις
- Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Φοιτητικής Μέριμνας – Σύγχρονη Φοιτητική Εστία 296 κλινών στην Πανεπιστημιούπολη του Ηρακλείου
- Διεθνοποιημένα προγράμματα σπουδών – Συμμετοχή στον νέο θεσμό των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων 2030
Προστίθενται από τη φετινή χρονιά και:
- Η αντιστοιχία των Τμημάτων της Σχολής Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με Τμήματα Πολυτεχνικών Σχολών. 
- Η ένταξη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και στο δεύτερο επιστημονικό πεδίο από το 2025, (ανήκει και στο 4ο Ε.Π)

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2024.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved