ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας στα σχολεία (15/1/08)


Αθήνα 15.1.2008, 15:27
Εγκύκλιο στις σχολικές επιτροπές των 15.000 περίπου σχολικών μονάδων της χώρας με την οποία προτρέπονται να υιοθετήσουν τη χρήση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, απέστειλε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Το μέτρο λαμβάνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξοικονόμηση ενέργειας, της εφαρμογής μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής και της ανάπτυξης περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Όπως επιστημονικά έχει αποδειχθεί  με την χρήση των λαμπτήρων αυτών περιορίζεται σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας και προστατεύεται αποτελεσματικότερα το περιβάλλον.

Η πολιτική αυτή του υπουργείου Παιδείας εντάσσεται στις καινοτόμες δράσεις με τίτλο «Έλληνας πολίτης της Ευρώπης - Έλληνας πολίτης του κόσμου». Η συγκεκριμένη  πρωτοβουλία είναι απολύτως συμβατή με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες και έχει συζητηθεί  και μελετηθεί από κοινού με τον αρμόδιο επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δήμα κατά την πρόσφατη συνάντηση του με τον υππουργό Παιδείας στις Βρυξέλλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved