ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεχίζουν τα κέντρα παιδιών με αναπηρίες (8/9/08)


Αθήνα 8.9.2008, 07:02
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία
(ΚΔΑ - ΜΕΑ) που αδειοδοτήθηκαν και λειτούργησαν με χρηματοδότηση από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους στο πλαίσιο του Γ΄ΚΠΣ συνεχίζουν την λειτουργία τους, ανακοίνωσαν τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών και Απασχόλησης.

Όλοι οι πολίτες που είναι γονείς ή κηδεμόνες ή επιτροπεύοντες παιδιών με αναπηρία ή εφήβων με νοητική υστέρηση ή κινητική αναπηρία, μπορούν να υποβάλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση από 8 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2008 στα λειτουργούντα κέντρα της περιοχής τους.

Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών - εφήβων που μπορούν να φιλοξενηθούν σε κάθε κέντρο καθορίζεται από την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του Κέντρου. Το έντυπο της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης θα διανέμεται από τα κέντρα και από τους Δήμους στην έδρα των οποίων αυτά λειτουργούν. Επίσης, είναι αναρτημένο στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ( www.oee.gr).

Το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών με αναπηρίες στα ΚΔΑΠ - ΜΕΑ θα χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών μέσω εθνικών πόρων και θα υλοποιηθεί από τον εποπτευόμενο από το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Οργανισμό Εργατικής Εστίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved