ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Που μετατίθενται 10.069 εκπαιδευτικοί (πίνακες με τα ονόματα)
 


Αθήνα 25.4.2005
Tις μεταθέσεις 10.000 εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2005 ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το υπουργείο Παιδείας και παρουσιάζει αναλυτικά η Proslipsis.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στην πρωτοβάθμια eκπαίδευση υποβλήθηκαν 9.612 αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν 4.219 (ποσοστό 43,89%) και στην δευτεροβάθμια 14.231 αιτήσεις από τις οποίες ικανοποιήθηκαν 5.850 (ποσοστό 41,10%).

Οι εκπαιδευτικοί που περιλαμβάνονται στους πίνακες πρέπει να παρουσιασθούν για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31 Αυγούστου 2005, συνεχιζόμενης όμως της εν λόγω απόσπασης μέχρι τη λήξη της. Εξαιρούνται όσοι εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν εντός ευλόγου χρόνου μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2005.

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και Διευθυντές Διευθύνσεων και Προϊστάμενοι Γραφείων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε γιατι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε γιατί οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

* Στα αρχεία θα βρείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που παίρνουν μετάθεση.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι 4.219 μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (excel 629 kb)
Οι 5.850 μεταθέσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (excel 1,25 mb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved