ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εξετάσεις πιστοποίησης στα ΙΕΚ 11.11.08


Αθήνα 11.11.2008, 13:38
Με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 αποφοίτων δημόσιων και ιδιωτικών Ινστιτούτων Επααγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), 147 ειδικοτήτων, ξεκινούν το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008 οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης δεύτερης περιόδου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο και μέχρι 20 και 21 Δεκεμβρίου 2008. Οι καταρτιζόμενοι θα εξεταστούν τόσο στο θεωρητικό μέρος των γνώσεων που απόκτησαν όσο και στο πρακτικό, σε όποιες ειδικότητες αυτό απαιτείται. Θα υπάρξουν εξεταστικά κέντρα σε 16 περιοχές της χώρας ενώ, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των εξεταζομένων, στις νησιωτικές περιοχές του βόρειου και νότιου Αιγαίου θα λειτουργήσουν περισσότερα κέντρα.

Οι εξεταζόμενοι οφείλουν να έχουν μαζί τους κατά την προσέλευση τους στα κέντρα, το Δελτίο Εξεταζομένου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), ο οποίος φέρει την ευθύνη διεξαγωγής των Εξετάσεων, οι εξεταζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα το αργότερο μέχρι τις 10 το πρωί της ημέρας που εξετάζονται.

Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή των συγκεκριμένων εξετάσεων αποτελεί την κορυφαία διαδικασία του ΟΕΕΚ και η οργάνωσή της θεωρείται ανάλογου επιπέδου με αυτήν των Πανελλήνιων Εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιάννης Αδαμόπουλος επεσήμανε τη σπουδαιότητα των Εξετάσεων τονίζοντας ότι: «φροντίζουμε για τη διεξαγωγή τους με τον πλέον ασφαλή και αδιάβλητο τρόπο. Οι καταρτιζόμενοι κάνουν το τελευταίο αλλά ουσιαστικότερο βήμα πριν από την έξοδό τους στην παραγωγική διαδικασία και ο ΟΕΕΚ οφείλει να τους παρέχει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved