ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Χρηματοδότηση 20,5 εκατ. ευρώ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος 26/11/08


Αθήνα 26.11.2008, 17:14
Με 20,5 εκατ. ευρώ θα συγχρηματοδοτηθεί το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος το χρονικό διάστημα 2009-2013, κυρίως για την εφαρμογή συστήματος πιστοποίησης και μεταφοράς πιστωτικών μονάδων στο πλαίσιο διεθνών προγραμμάτων σπουδών που θα αναπτυχθούν σε αυτό.

Η συγχρηματοδότηση θα περιλαμβάνει δαπάνες που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποδομή, την προμήθεια βιβλίων, συνδρομές σε βιβλιογραφικές βάσεις δεδομένων, εκπόνηση και αναπαραγωγή  μελετών, προβολή και διαφήμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, πρόσληψη διδακτικού προσωπικού και προσωπικού τεχνικής και διοικητικής - οικονομικής υποστήριξης, ώστε να εξασφαλιστεί η  οργάνωση και η λειτουργία των νέων Τμημάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών. Εντάσσεται στην πράξη «Υποστήριξη της λειτουργίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου με έμφαση στην εφαρμογή συστήματος πιστοποίησης και μεταφοράς πιστωτικών μονάδων στο πλαίσιο διεθνών προγραμμάτων σπουδών που θα αναπτυχθούν», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013», για την οποία η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του υπουργείου Παιδείας προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση πρόσκλησης υποβολής προτάσεων.

Αναφερόμενος στο έργο ο υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι το Διεθνές Πανεπιστήμιο αποτελεί το πρώτο σοβαρό βήμα στο χώρο της εκπαίδευσης που γίνεται στην περιοχή, για την διεθνοποίηση της γνώσης, την εκπαιδευτική και πολιτιστική συνεργασία μεταξύ των λαών, την προώθηση των ευρωπαϊκών αξιών, τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τη διεθνή αγορά, την ενίσχυση της διεθνούς οικονομικής συνεργασίας και την προώθηση της κοινής περιφερειακής ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved