ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διακοπές και εθελοντισμός από τη «Νέα γενιά» (19/5)


Αθήνα 19.5.2005
Αν είσαι νέος από 18 έως 25 ετών και αυτό το καλοκαίρι ονειρεύεσαι να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία, όπου οι διακοπές σου να συνοδεύονται και από εθελοντική εργασία, το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε περιμένει.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά και φέτος η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) υλοποιούν το επιτυχημένο πρόγραμμα «Διακοπές & Εθελοντισμός» δίνοντας την ευκαιρία στους νέους μέσα από τη εθελοντική εργασία να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά και στις όμορφες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό προκειμένου να προσφέρουν τις ικανότητες τους, να μάθουν και να κάνουν τις διακοπές τους, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν.

Η επιλογή των εθελοντών θα γίνει μετά από δημόσια κλήρωση των αιτήσεων, στην οποία θα κληρωθεί η σειρά προτεραιότητας. Με βάση τη σειρά αυτή, ο εθελοντής είτε θα καταλαμβάνει μία θέση είτε θα μένει ως αναπληρωματικός με βάση τις δύο προτιμήσεις του που θα έχει συμπληρώσει στην αίτησή του. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε με παρουσία του εθελοντή στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417) είτε μέσω φαξ (210 2599405 - 210 2599435) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (diakopes2005@neagenia.gr).

Η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός», συναντά ακριβώς την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ., με την εθελοντική διάθεση των νέων ανθρώπων για προσφορά και κοινωνική δραστηριότητα, σε περιόδους και περιοχές αυξημένων απαιτήσεων, όπως οι καλοκαιρινοί μήνες στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας.

Πληροφορίες και έντυπα δίνονται από όλα τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων στην Ελλάδα και από τον δικτυακό τόπο www.neagenia.gr.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved