ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πώς θα επιλέγονται για απόσπαση στο εξωτερικό οι εκπαιδευτικοί ελληνικής γλώσσας (17/6)


Αθήνα 17.6.2005
Τον τρόπο που θα επιλέγονται οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ιδρύματα ερευνών του εξωτερικού για την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού, καθορίζει απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύει αυτούσια η Proslipsis.

Στα βασικά αιτούμενα προσόντα περιλαμβάνονται: διετής εκπαιδευτική προϋπηρεσία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αυξημένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, επαρκή γνώση της γλώσσας της χώρας απόσπασης και κρατικό πισοτποιητικό γλωσσομάθειας.

Η επιλογή θα γίνεται από επιτροπή του υπουργείου Παιδείας με σύστημα μοριοδότησης και με βασικά κριτήρια τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, τη διδακτική εμπειρία, την επιμόρφωση, την υπηρεσία ως σχολικού συμβούλου, τη γνώση ξένων γλωσσών και την προσωπική συνέντευξη.

Η διάρκεια της απόσπασης θα είναι τρία χρόνια.

* Την απόφαση θα την βρείτε στην κατηγορία «Νομοθεσία Εκπαίδευσης» (μεταφερθείτε πατώντας εδώ).

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved