ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εξετάσεις γλωσσομάθειας ειδικά για αποφοίτους ΚΕΕ 23/4/09


Αθήνα 23.4.2009, 14:12
Εξετάσεις αγγλικής γλώσσας επιπέδου Α1 - Α2 για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) του υπουργείου Παιδείας θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν όσοι παρακολούθησαν επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Βασικά Αγγλικά" ή "Αγγλικά ΙΙ" σε κάποιο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) .

Έπειτα από πρωτοβουλία και σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του ΙΔΕΚΕ προς το υπουργείο Παιδείας, εξετάζεται το ενδεχόμενο πραγματοποίησης των εξετάσεων αυτών, για πρώτη φορά, τον προσεχή Νοέμβριο ή τον Μάιο του 2010, ανάλογα με την ετοιμότητα του συστήματος.

Όσοι παρακολούθησαν επιτυχώς τα εν λόγω εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΕΕ τόσο κατά το παρελθόν όσο και κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση ΚΠΓ, θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ενημερώσουν εγγράφως το αντίστοιχο ΚΕΕ.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα "Βασικά Αγγλικά" ή "Αγγλικά ΙΙ" των ΚΕΕ πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος "Κέντρα Εκπαίδευσης Eνηλίκων", το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved