ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνέντευξη για τους ευρωπαίους αστροναύτες και την ελληνική συμμετοχή 12/5/09


Αθήνα 12.6.2009, 11:00
"Η επιλογή των νέων ευρωπαίων αστροναυτών και η ελληνική συμμετοχή" είναι το θέμα της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 και ώρα 11.00, στη Αίθουσα της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον 7ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή».

Η συνέντευξη θα δοθεί από τον Πρύτανη του ΑΠΘ καθηγητή Αναστάσιο Μάνθο, τον εθνικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ΕΟΔ, Διεύθυνση Επανδρωμένων Διαστημικών Πτήσεων, Μικροβαρύτητας και Εξερεύνησης του Διαστήματος) καθηγητή Αστρονομίας του ΑΠΘ Νικόλαο Σπύρου και από τον Αντιπρόεδρο της ELGRA (European Low Gravity Research Association, Ευρωπαϊκή Ένωση για την Έρευνα σε Συνθήκες Μειωμένης Βαρύτητας), επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, Θοδωρή Καραπάντσιο.

Η συνέντευξη έρχεται ως συνέχεια ανάλογων δραστηριοτήτων του ΕΟΔ, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και του ΑΠΘ και πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της διαδικασίας επιλογής των νέων Ευρωπαίων Αστροναυτών και των σχετικών προοπτικών για τη χώρα μας.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved