ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση για την εισαγωγική επιμόρφωση νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών 12/6/09


Αθήνα 12.6.2009, 14:34
Στην ανακοίνωση μιας ακόμη πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007 - 2013" προχώρησε στις 9 Ιουνίου 2009 η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα ανακοινώθηκε η πρόσκληση για την πράξη "Εισαγωγική Επιμόρφωση Νεοδιοριζόμενων Εκπαιδευτικών 2009 - 2010" της κατηγορίας πράξεων "Εισαγωγική Επιμόρφωση", συνολικού προϋπολογισμού 5.580.000 ευρώ.

Η εισαγωγική επιμόρφωση απευθύνεται σε νεοδιοριζόμενους και σε προσλαμβανόμενους ως αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κρίνεται απαραίτητη λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί από τη λήψη του πτυχίου τους  μέχρι του διορισμού τους. Είναι υποχρεωτική και  στους εκπαιδευτικούς χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής. Τους δίνεται έτσι η δυνατότητα να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να εξοικειωθούν με θέματα που σχετίζονται με τους θεσμούς οργάνωσης και διοίκησης του εκπαιδευτικού συστήματος, την ενασχόληση με τις συνιστώσες του εκπαιδευτικού έργου (στόχοι - περιεχόμενο - διδασκαλία - διεύθυνση - αξιολόγηση) και την παροχή βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων χειρισμού επιστημονικών θεμάτων και επίλυση προβλημάτων παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα για τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς του σχολικού έτους 2009 - 2010 απευθύνεται και στους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη και δεν τους έχει χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης. Η επιμορφωτική διαδικασία του προγράμματος στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ) για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς θα ολοκληρωθεί σε 100 επιμορφωτικές ώρες.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», το σύστημα διαχείρισης του ΕΠ, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο εν λόγω ΕΠ, τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία για την υποβολή των προτάσεων (όπως οδηγίες για τη συμπλήρωση ΤΔΠ/Υ, πίνακας επιλεξιμότητας δαπανών, δεικτών φυσικού αντικειμένου, εξειδίκευση κριτηρίων αξιολόγησης προτάσεων, και άλλα έγγραφα αναγκαία για την εξέταση της πρότασης) βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edulll.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved