ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αριστερόχειρες ζητεί το ΑΠΘ 13/7/09


Θεσσαλονίκη, 13.7.2009, 23:08
"Η πλευρίωση της γλώσσας στους αριστερόχειρες με τη μέθοδο διχωτικής ακοής" είναι το θέμα έρευνας που πραγματοποιεί το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Για την ολοκλήρωση της έρευνας καλούνται όσοι αριστερόχειρες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά να επικοινωνούν με το Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ στο τηλ.: 2310 997386 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση
mgkini@psy.auth.gr.

Η διχωτική ακοή αποτελεί μια νευροψυχολογική τεχνική που χρησιμοποιείται ευρύτατα σε πειραματικές και κλινικές μελέτες για την εκτίμηση της εγκεφαλικής πλευρίωσης για τη γλώσσα.

Δυο διαφορετικά ερεθίσματα παρουσιάζονται ταυτόχρονα ένα σε κάθε αυτί και ο συμμετέχων καλείται να αναφέρει τί άκουσε. Από την έρευνα θα προκύψουν στοιχεία προκειμένου να κατασκευαστούν νόρμες για την εκτίμηση της εγκεφαλικής πλευρίωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved