ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Mediterranean College: Σύμβουλος - καθηγητής για κάθε σπουδαστή 17/7/09


Αθήνα 17.7.2009, 12:11
Τον θεσμό του συμβούλου - καθηγητή (tutor), ο οποίος θα αναπτύσσει προσωπική σχέση με τον σπουδαστή και θα έχει μαζί του τακτικές συναντήσεις σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, υιοθετεί το Mediterranean College.
 
Ο σύμβουλος - καθηγητής παρακολουθεί την ακαδημαϊκή πρόοδο και εξέλιξη του φοιτητή από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών του, παρέχοντας του συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση. Η προσωπική αυτή σχέση επιτρέπει την καλύτερη παρακολούθηση της ακαδημαϊκής εξέλιξης του φοιτητή και συνεισφέρει σημαντικά στην προσωπική του ανάπτυξη και φυσικά την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
 
Η λειτουργία του θεσμού του συμβούλου - καθηγητή ενισχύεται από την αναλογία καθηγητών - φοιτητών στα τμήματα του MC, που είναι 1:8, σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν στα πιο έγκριτα Πανεπιστήμια των ευρωπαϊκών χωρών αλλά και των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved