ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τις απουσίες στα σχολεία λόγω νέας γρίπης 9/9/09


Αθήνα 9.9.2009, 22:16
Εγκύκλιο με την οποία ρυθμίζεται το ζήτημα της καταγραφής των καθημερινών απουσιών, λόγω του ιού της νέας γρίπης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων, απέστειλε σήμερα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ, στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της χώρας το υπουργείο Παιδείας.

Για το σκοπό έχουν αποσταλεί συνημμένα πίνακες στους οποίους θα καταγράφονται καθημερινά οι απουσίες και θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά στο υπουργείο Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα οι Διευθυντές των Σχολείων θα συμπληρώνουν τον αντίστοιχο πίνακα  και θα τον αποστέλλουν ηλεκτρονικά έως τις 10.00 π.μ. στο Γραφείο ή Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Κάθε Γραφείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία των σχολείων της περιοχής ευθύνης του στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται, έως τις 11.00 π.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved