ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κύπρου γρηγορείτε (30/8)Αθήνα 30.8.2005, 23,10
O
ι φοιτητές που εισήχθησαν φέτος στις σχολές και στα τμήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου θα πρέπει να επισπεύσουν την εγγραφή τους, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου 2005 αρχίζουν τα μαθήματα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι σπουδαστές υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
* Ειδικό έντυπο εγγραφής, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/fmweb/ ή αυτοπροσώπως από την υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου.
* Μία φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου
* Επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου και
* Αντίγραφο πολιτικής ταυτότητας (όπου να φαίνεται το όνομα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, τηλ.: 0035722- 892072 ή 892073.

Φοιτητικές εστίες
Γρήγορα θα πρέπει να κινηθούν και όσοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε φοιτητική εστία, αφού η σχετική προθεσμία λήγει την προσεχή Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. στις φοιτητικέ Ανακοίνωση Υποβολής Αιτήσεων Διαμονής στις Φοιτητικές Εστίες από Έλληνες Φοιτητές.

Η υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου (Γραφείο Στέγασης) ανακοινώνει ότι οι πρωτοετείς Έλληνες φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή στην Φοιτητική εστία. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές την εβδομάδα των εγγραφών, δηλαδή από την Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2005 μόνο.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν συμπληρωμένες μαζί με όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά στο Γραφείο Στέγασης της υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έντυπα αιτήσεων διατίθενται στη διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/fmweb/ και πληροφορίες στα τηλ.: 0035722-892067 ή 892103. Φέτος θα παραχωρηθούν συνολικά 22 δωμάτια.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved