ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποτελέσματα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού 24/9/09


Αθήνα 24.9.2009, 07:45
Tοιχοκολλήθηκαν στο κατάστημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (Γραφείο Πολίτη, Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του 
www.yen.gr οι πίνακες επιτυχίας των σπουδαστών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και πίνακες επιλαχόντων για το εκπαιδευτικό έτος 2009 - 2010.

Στο σύνολο των σχολών Εμπορικού Ναυτικού εισάγονται συνολικά 1.351 σπουδαστές, ενώ ο αριθμός υποψήφιων ανήλθε σε 2.657 άτομα, έναντι 1.750 που είχαν καταθέσει αίτηση την προηγούμενη χρονιά.

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή όχι αργότερα από την 6η Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, διαφορετικά χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία αυτής, τέσσερις φωτογραφίες και πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved