ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέα προσφυγή κατά κολεγίων 15/10/09


Αθήνα 15.10.2009, 21:22
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν σήμερα ζητώντας να ακυρωθούν οι 40 άδειες ίδρυσης κολεγίων που χορηγήθηκαν την 1η Οκτωβρίου 2009, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΠΟΣΔΕΠ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ (ΟΣΕΠ-ΤΕΙ), 30 πρυτάνεις, καθηγητές ΑΕΙ και πρόεδροι ΤΕΙ.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΣτΕ προσέφυγαν πρόσφατα ζητώντας να ακυρωθούν άδειες κολεγίων που χορηγήθηκαν στις 27 Ιουλίου 2009, η ΠΟΣΔΕΠ, η ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και καθηγητές Πανεπιστημίων, ενώ αγωγές και μηνύσεις κατά των εκπροσώπων της ΠΟΣΔΕΠ απειλούν να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες των κολεγίων που αδειοδοτήθηκαν, "για την τεράστια ηθική και οικονομική βλάβη που, όπως ισχυρίζονται, έχουν υποστεί, λόγω των συνεχιζόμενων τους δύο τελευταίους μήνες δυσφημιστικών ανακοινώσεων της Ομοσπονδίας".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved