ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Α. Διαμαντοπούλου: Κενές 5.000 θέσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία 19/10/09


Αθήνα 19.10.2009, 17:23
Μείζον θέμα χαρακτήρισε τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τη συνάντηση της με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ).

"Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτώβρη και τα κενά είναι περισσότερα από 5.000", είπε και ανακοίνωσε ότι εντός της εβδομάδος θα ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη όλων των κενών.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς θα αντιμετωπίσει το υπουργείο τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών, η κ. Διαμαντοπούλου απάντησε: "Με ορθολογισμό, αξιοκρατία και προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των εκπαιδευτικών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν αποσπασματικές κινήσεις, αλλά να συμφωνήσουμε, για τον τρόπο που θα λειτουργεί και η διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί". 

Σχετικά με τη συνάντηση με τη ΔΟΕ, η υπουργός είπε ότι συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν τις προγραμματικές δηλώσεις και ότι όσον αφορά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, το κέντρο βάρους είναι το ολοήμερο σχολείο.

"Για το ολοήμερο σχολείο και το νηπιαγωγείο, ο στόχος μας είναι σε τέσσερα χρόνια να λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα και με τους όρους και τις προϋποθέσεις που όλοι θέλουμε και που στα περισσότερα συμφωνούμε", τόνισε.

Το προεδρείο της ΔΟΕ παρέδωσε στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved