ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το νέο ραδιοτηλεοπτικό του στούντιο εγκαινιάζει το Πάντειο Πανεπιστήμιο 4/11/09


Αθήνα 4.11.2009, 14:34
Το νέο ψηφιακό ραδιοτηλεοπτικό του στούντιο θα εγκαινιάσει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19.00 το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για ένα πρότυπο πανεπιστημιακό ραδιοτηλεοπτικό στούντιο το οποίο διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό (κάμερες, μοντάζ, υπολογιστές) για την παραγωγή ψηφιακού οπιτικοακουστικού υλικού με δυνατότητα μετάδοσης podcasts και videocasts στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο. Αξιοποιώντας τις πλατφόρμες που προσφέρουν τα κοινωνικά Μέσα (social media), το στούντιο ξεκινά τη λειτουργία του με στόχο να αποτελέσει αφενός,  ένα δημιουργικό χώρο «εκπαίδευσης  2.0» για την εξοικείωση των φοιτητών με τις διαδικασίες συλλογής, παραγωγής, μοιράσματος (sharing) και διάδοσης ραδιοτηλεοπτικού, επικοινωνιακού και πολιτιστικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Το στούντιο θα λειτουργεί και με τη συμβολή επαγγελματιών από το χώρο της δημοσιογραφίας, της επικοινωνίας και του πολιτισμού οι οποίοι, στο πνεύμα της συνεργασίας που προτείνει η εποχή της «αλληλένδεσης» και των δικτύων, θα δημιουργούν από κοινού με τους επιβλέποντες  καθηγητές και τους φοιτητές του Τμήματος δελτία ειδήσεων, διαφημιστικά video, podcasts και videocasts, εκπομπές πολιτισμού και σχολιασμού της επικαιρότητας, ακόμα ψηφιακές ταινίες και ντοκυμαντέρ, διερευνόντας και συν-εξελίσσοντας έτσι τις νέες μορφές που λαμβάνει η επικοινωνία και η δημοσιογραφία στην ψηφιακή εποχή.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved