ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προς ενιαίο σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης 9/11/09


Αθήνα 9.11.2009, 16:22
Η ανάγκη κατάρτισης ενιαίου σύστηματος επαγγελματικής κατάρτισης, με πιστοποίηση τόσο των σχολών όσο και των επαγγελματικών δικαιωμάτων, αναδείχθηκε και στις σημερινές συναντήσεις της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ.

"Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα σε όλη την Ευρώπη -εκτός από τη Μολδαβία και τα Σκόπια -που δεν έχει αυτό το ενιαίο πλαίσιο επαγγελματικών προσόντων και δικαιωμάτων", είπε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Ιδιαίτερα για το χώρο του εμπορίου, η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πιστοποίηση των φορέων της εκπαίδευσης και τη συμμετοχή των εμπόρων στη διαμόρφωση της πολιτικής της Δια Βίου εκπαίδευσης, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικά σοβαρό το θέμα του ψηφιακού αναλφαβητισμού των εμπόρων και ανέδειξε την ανάγκη συγκροτημένης εκπαίδευσης τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved