ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Οι πρώτες ειδικές εξετάσεις για φυσικό αέριο (15/9)


Αθήνα 15.9.2005, 15.10
Οι πρώτοι δέκα τεχνικοί που διεκδικούν ειδική επαγγελματική άδεια στον τομέα του φυσικού αερίου, εξετάζονται αύριο παρασκευή από ειδική επιτροπή στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής (οδός Πεύκων 112).

Οι εξεταζόμενοι θα περάσουν από εξετάσεις για την απόκτηση αδείας εγκαταστάσεων καύσης αερίων καυσίμων, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το φυσικό αέριο. Οι προβλεπόμενες άδειες είναι τρεις, του εγκαταστάτη αερίων καυσίμων, του τεχνίτη αερίων καυσίμων και του βοηθού τεχνικού αερίων καυσίμων.

Λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει το φυσικό αέριο, οι εξετάσεις για τους υποψηφίους από όλη την Ελλάδα διενεργούνται από μία και μόνο, εξειδικευμένη στο αντικείμενο του φυσικού αερίου, Εξεταστική Επιτροπή, στην Αθήνα και σε χώρο εφοδιασμένο με κατάλληλες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. H επιτροπή αποτελείται από στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, του υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων έργων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.λπ.

Επισημαίνεται ότι ο τομέας του φυσικού αερίου ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές για τεχνικές ειδικότητες, πωλήσεων κ.ά.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved