ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκύκλιος για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών 24/11/09


Αθήνα 24.11.2009, 14:32
Στις κατά προτεραιότητα ομάδες εμβολιασμού ενέταξε τους εκπαιδευτικούς το Εθνικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση της Πανδημίας της νέας γρίπης, ύστερα από πρόταση του υπουργείου Παιδείας.

Με σχετική εγκύκλιο, το υπουργείο Παιδείας συστήνει στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, καθώς και στους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτές, να προχωρήσουν σε προληπτικό εμβολιασμό, που ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου 2009, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της πανδημίας και να δημιουργηθεί ένα τοίχος ανοσίας. Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται στα Κέντρα Υγείας, στα Εμβολιαστικά Κέντρα του ΙΚΑ και στα Εμβολιαστικά Κέντρα σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο.

Σε δηλώσεις της η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί έκφραση κοινωνικής ευθύνης, "δεν προστατεύουμε μονό τους εαυτούς μας αλλά και τους άλλους, ειδικά τις πιο ευάλωτες να προσβληθούν πληθυσμιακές ομάδες".

Επίσης, εξήγησε ότι η διακοπή της λειτουργίας των σχολείων γίνεται με σκοπό την επιβράδυνση της εξάπλωσης της διασποράς της νέας γρίπης στην ευρύτερη κοινότητα και έχει νόημα όσο η μετάδοση της νέας γρίπης δεν έχει ακόμη εγκατασταθεί στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved