ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στο συμβούλιο υπουργών Παιδείας η κ. Διαμαντοπούλου 25/11/09


Αθήνα 25.11.2009, 17:02
Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται στις 25 - 27 Νοεμβρίου η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο συμβούλιο υπουργών Παιδείας, Νεολαίας και Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στην πολύπλευρη ημερήσια διάταξη της συνάντησης θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του ρόλου της εκπαίδευσης όπως λ.χ. επαγγελματική εξέλιξη διδασκόντων, παιδιά μεταναστών, αριστεία στην ανώτατη εκπαίδευση και η συμβολή της παιδείας στην οικονομία, την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνία.

Η κ. Διαμαντοπούλου θα θέσει το θέμα για την ανάγκη αμοιβαιότητας και ελέγχου της αυθεντικότητας της πιστοποίησης των υπηρεσιών εκπαίδευσης, κάτι που "σηματοδοτεί την αμοιβαία συμφωνία των εθνικών δομών πιστοποίησης ώστε σε κάθε χώρα η εθνική αρχή να έχει την ευθύνη ελέγχου εφαρμογής προδιαγραφών και λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής δομής".

Η υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Maros Sefcovic και με τον Επίτροπο αρμόδιο για την πολυγλωσσία Leonard Orban, καθώς και με τους δύο προεδρεύοντες Σουηδούς Υπουργούς Παιδείας (Β’ Βάθμιας και Ανώτατης) και τον επόμενο Πρόεδρο του Συμβουλίου Παιδείας, Ισπανό κ. Pujol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved