ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Οι αλλαγές στην εκπαίδευση αφορούν και τους μετανάστες" 3/12/09


Αθήνα 3.12.2009, 18:22
Οι αλλαγές στην εκπαίδευση αφορούν πλέον και τη γενιά των μεταναστών και ξεκινούν από το νηπιαγωγείο, τις τάξεις υποστήριξης και τις τάξεις ένταξης, την αντιμετώπιση του θέματος της μητρικής γλώσσας και φτάνουν μέχρι την υποστήριξη των γονιών που πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους δασκάλους και με την κοινότητα στην ελληνική γλώσσα.

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των Οργανώσεων της Δεύτερης Γενιάς Μεταναστών στην Ελλάδα, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το εκπαιδευτικό σύστημα.

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν 200.000 παιδιά που ενώ κατάγονται από άλλες χώρες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα και μιλούν την ελληνική γλώσσα.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved