ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΤΕ: Προσφορά 109 Η/Υ σε φορείς και σχολεία 8/12/09


Αθήνα 8.12.2009, 20:35
Συνολικά 109 ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε ο ΟΤΕ σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Σχέση Ευθύνης» που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές συγκεντρώθηκαν από τις υπηρεσίες του ΟΤΕ πανελλαδικά, συντηρήθηκαν και αναβαθμίστηκαν στα εργαστήρια του και προσφέρθηκαν σε φορείς που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος επαναδιάθεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ), ο ΟΤΕ έχει διαθέσει Η/Υ σε περισσότερους από 100 φορείς, ανταποκρινόμενος στη συντριπτική πλειοψηφία των αιτημάτων που δέχθηκε. Ουσιαστική παραμένει και η συμβολή των εργαστηρίων του ΟΤΕ, όπου οι Η/Υ συντηρήθηκαν και συσκευάστηκαν και αυτή τη χρονιά.

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα συμμετείχαν ενεργά και οι Τηλεπικοινωνιακές Περιφέρειες του ΟΤΕ σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, οι οποίες και διέθεσαν τους Η/Υ σε φορείς απ’ όλη την Ελλάδα.

Μέσω αυτής της δράσης ο ΟΤΕ ενισχύει την εκπαιδευτική διαδικασία με τον εξοπλισμό σχολικών αιθουσών και εργαστηρίων πληροφορικής, φέρνει κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, -όπως αλλόγλωσσοι μαθητές από οικογένειες μεταναστών και πολιτικών προσφύγων, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας σε υποβαθμισμένες και δυσπρόσιτες περιοχές- σε επαφή με την Κοινωνία της Πληροφορίας και τις ευαισθητοποιεί σε περιβαλλοντικά θέματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved