ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εκπαιδευτική τηλεόραση στην ΕΤ3 10/12/09


Αθήνα 10.12.2009, 15:32
Εγκαινιάζεται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου συνεργασία της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης με την ΕΡΤ3, για την προβολή τηλεοπτικού προγράμματος εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάζει καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 10 π.μ. εναλλακτικά και διαδοχικά ποικίλα γνωστικά αντικείμενα του Προγράμματος Σπουδών (ΑΠΣ και ΔΕΠΠΣ) τόσο της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας Εκπαίδευσης. 

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει εκπαιδευτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που άπτεται της ύλης που διδάσκεται στις σχολικές μονάδες, όχι μόνο για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας που παραμένουν αναγκαστικά στο σπίτι εξαιτίας της Νέας Γρίπης, αλλά και για τους μαθητές που βρίσκονται στις σχολικές μονάδες και ξεκινούν το πρωινό πρόγραμμα της ημέρας, χωρίς βεβαίως να υποκαθιστά το δάσκαλο και τη ζωντανή διδασκαλία μέσα στην τάξη.

Το εκπονηθέν πρόγραμμα έχει ήδη εγκριθεί από τα ανάλογα τμήματα και τομείς του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved