ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Θα αναδεικνύεται η αριστεία και η καινοτομία στα σχολεία

 

Αθήνα 11.2.2010, 14:28

Την αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση προτίθεται να αναδείξει το υπουργείο Παιδείας μέσα απο μία νέα δράση που εισάγει από το νέο σχολικό έτος στα σχολεία και έχει ως σκοπό να αναδεικνύει και να παρουσιάζει τα πλέον καινοτόμα σχέδια και δραστηριότητες που εφαρμόζουν στην τάξη οι εκπαιδευτικοί.

Σχετική ενημέρωση έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία, ενώ πληροφορίες και φόρμα συμμετοχής περιλαμβάνονται στη διεύθυνση http://excellence.sch.gr/.

Μέσω της δράσης από την επόμενη  χρονιά το υπουργείο θα αναδεικνύει τα 100 καινοτόμα σχολεία και τους 100 καινοτόμους εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο.

Με αφορμή το γεγονός η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε: "Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλους τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν κάθε καινοτομία στο χώρο της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, για την οποία έχουν βραβευτεί τα τελευταία 5 χρόνια. Η παρουσίαση της δουλειάς τους θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους έλληνες εκπαιδευτικούς που πρωτοπορούν, γιατί κοινωνία χωρίς τους εκπαιδευτικούς στην πρωτοπορία δεν μπορεί να υπάρξει".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved