ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκρίθηκε δαπάνη για πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές

 

Aθήνα 2.3.2010, 19:43

Δαπάνη για την εκκίνηση των διαδικασιών άμεσης αποκατάστασης της πρόσβασης στις ηλεκτρονικές πηγές των ελληνικών Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων και των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, ενέκρινε το υπουργείο Παιδείας, "αντιλαμβανόμενη τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η πρόσβαση για την ακαδημαϊκή και την ερευνητική κοινότητα".

Η δαπάνη εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όπως είχε ανακοινωθεί από την υπουργό Παιδείας στην 62η Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Λαύριο.

Η αρμόδια για θέματα παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, δήλωσε σχετικά: "Από τις εξαγγελίες για το επιπλέον ένα δισ. ευρώ στην Παιδεία -που  ποτέ δε δόθηκε- και για τη σημασία, που θα έδινε, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην εκπαίδευση, φτάσαμε σήμερα στον αποκλεισμό των Ελληνικών Πανεπιστημίων από όλες τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. Στον αποκλεισμό, δηλαδή, από τη βασική πηγή γνώσης και ενημέρωσης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved