ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
24ωρη απεργία αποφάσισε και η ΔΟΕ

 

Αθήνα 3.3.2010, 13:12

Την κήρυξη νέας 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τρίτη 16 Μαρτίου αποφάσισε το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Αιτήματα αιχμής των νέων κινητοποίησεων είναι τα εξής: καμιά περικοπή των επιδομάτων, μισθοί αξιοπρέπειας στους εκπαιδευτικούς, όχι στις αυξήσεις των ορίων ηλικίας, κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, 5% του ΑΕΠ για την Παιδεία, κατάργηση της ωρομισθίας απασχόλησης, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, όχι στην αλλαγή του τρόπου πρόσληψης, καμιά μείωση διορισμών (μόνιμων και αναπληρωτών), δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, ουσιαστική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.
           
Το πλήρες πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής: 
- Παράσταση – διάβημα στο υπουργείο Οικονομικών για τα νέα μέτρα Τετ'αρτη 3 Μαρτίου 2010 και ώρα 1 μ.μ., με προσυγκέντρωση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών (Δ.Σ. Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων) στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ στις 12.30 (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2).
- Συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 στις 6 μ.μ., μαζί με την ΟΛΜΕ, άλλες Ομοσπονδίες και Πρωτοβάθμια Σωματεία.
- Ολομέλεια των Προέδρων στις 8 Μαρτίου.
- Συμμετοχή στην παράσταση - διάβημα που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών και τα Γραφεία της Ε.Ε. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας) και ώρα  1 μ.μ. (τόπος προσυγκέντρωσης το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22 ).
- Συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010, ώρα 12.30 μ.μ., στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Προπύλαια Πανεπιστημίου), όπου θα κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
- 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Μαρτίου 2010. Συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved