ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ71 στην ειδική αγωγή

 

Αθήνα 10.3.2010, 18:23

Καταργούνται στο άμεσο μέλλον τα επιμορφωτικά σεμινάρια ειδικής αγωγής, διάρκειας 400 ωρών, ως προσόν διορισμού σε θέσεις ειδικής αγωγής στα δημόσια σχολεία και από τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ τις θέσεις θα διεκδικούν εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ71.

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, αμέσως μετά τα εγκαίνια του Ειδικού Δημοτικού - Νηπιαγωγείου» του Δήμου Ζεφυρίου.

Η υφυπουργός επεσήμανε ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του «Νέου Σχολειού» ενισχύεται ο ρόλος της Ειδικής Αγωγής, αναπτύσσοντας και διασφαλίζοντας την πρόσβαση στο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και στις υποδομές, ανεξάρτητα από δυσκολίες κίνησης, όρασης, ακοής ή και άλλης μορφής δυσκολίες στη μάθηση. "Στόχος μας είναι η ψηφιακή αναβάθμιση των υποδομών σε όλα τα ειδικά σχολεία μέχρι το 2013 και η συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με αφετηρία το 2010", τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved