ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρωτοβουλία υπουργείου Παιδείας για την ελληνική γλώσσα

 

Αθήνα 17.3.2010, 16:12

Πρωτοβουλία για την υποστήριξη και την προβολή της ελληνικής γλώσσας αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε σήμερα μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη η υπουργός Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν τα σχολεία των αποδήμων σε όλο τον κόσμο, τις έδρες των ξένων γλωσσών, τη χρήση του διαδικτύου στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας στους μετανάστες και το περιεχόμενο στο διαδίκτυο που αφορά μια νέα εποχή και βεβαίως τους νέους .

"Η σωστή χρήση της γλώσσας, το να εστιάσουμε στη σωστή διδασκαλία της γλώσσας, είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες και προτεραιότητες μας. Συμφωνήσαμε με τον κ. Καζάζη, ο οποίος έχει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία -το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας έχει πλέον αποτελέσματα απτά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο-, να υποστηρίξει την πρωτοβουλία αυτή και να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα και σε διαβούλευση στο διαδίκτυο και σε οργάνωση ενός συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη με όλους τους φορείς που ασχολούνται με το θέμα της ελληνικής γλώσσας", ανέφερε η υπουργός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved