ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αντιρρήσεις ΠΑΣΠ Οικονομικού για Τζωάννο - Αλογοσκούφη -

 

Αθήνα 18.3.2010, 14:22

Της αντίδραση της ΠΑΣΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, προκαλεί η επιστροφή έπειτα από πολλά χρόνια στις έδρες του Πανεπιστημίου δύο πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας: του Ι. Τζωάννου και του μέχρι πρότινος υπουργού Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη.

Τόσο σε ανακοίνωσή της όσο και σε έντυπα που κυκλοφόρησε, η ΠΑΣΠ κάνει λόγο για φαινόμενα αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας που πλήττουν την εικόνα του Πανεπιστημίου.

Σχετικά με τον καθηγητή της ΟΔΕ Ι. Τζωάννο, βουλευτή επικρατείας της ΝΔ την περίοδο 1996 - 2000, υποψήφιο βουλευτή με το ίδιο κόμμα στο νομό Λέσβου το 2004 και Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αργότερα, η ΠΑΣΠ καταγγέλλει ότι μετά την πτώση της ΝΔ επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο και αμέσως ζήτησε εκπαιδευτική άδεια, αντικανονική κατά την γνώμη της όσο και αρκετών μελών ΔΕΠ.

Στο Πανεπιστήμιο επέστρεψε και ο πρώην καθηγητή υπουργός Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, έπειτα από την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής Α' Αθήνας και μετά από αποχή 15 ετών από τα εκπαιδευτικά πράγματα. Σύμφωνα με την ΠΑΣΠ, "θα δίδασκε στους φοιτητές του Μακροοικονομική, αλλά μια ημέρα πριν την έναρξη των μαθημάτων η διοίκηση του Πανεπιστημίου δεν τον άφησε τον να μπει στα αμφιθέατρα επειδή φοβόταν ότι οι φοιτητές θα τον πάρουν με τα γιαούρτια και του ανέθεσαν ένα μάθημα επιλογής σε κτήριο διαφορετικό από αυτό που διεξάγονται τα μαθήματα. Κανένας όμως δεν αναλογίστηκε το κατά πόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ικανός να διδάξει τους φοιτητές για το έλλειμμα και για παρόμοια οικονομικά ζητήματα έπειτα από απουσία τόσων ετών". 

"Μήπως τελικά οι συγκεκριμένοι κύριοι βλέπουν το Πανεπιστήμιο ως χώρο ασυλίας και ως ένα σίγουρο παχυλό μισθό;", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved