ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναβαθμισμένος ο ρόλος του ΕΚΕΠΙΣ

 

Αθήνα 31.3.2010, 15:12

Τον νέο αναβαθμισμένο ρόλο του ΕΚΕΠΙΣ στην πιστοποίηση της συνεχιζόμενης κατάρτισης ανέδειξε η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά τη διάρκεια τελετής που που έλαβε χώρα στα γραφεία του Κέντρου με την αφορμή ανάληψης καθηκόντων από το νέο Δ.Σ. υπό την προεδρία του Άγγελου Ευστράτογλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου αναφέρθηκε στον κομβικό το ρόλο που αναλαμβάνει το Κέντρο στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της Δια Βίου Μάθησης στη χώρα μας και στην αναγκαιότητα ύπαρξης «ενός ενιαίου συστήματος αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και αντίστοιχου συστήματος πιστοποίησης φορέων και εκπαιδευτών», και συμπλήρωσε: "προς αυτή την κατεύθυνση το ΕΚΕΠΙΣ διευρύνει τις αρμοδιότητες και την εμβέλεια του και με διαφάνεια και αξιοπιστία θα αποτελέσει τη σφραγίδα ποιότητας στο τομέα τις πιστοποίησης εισροών του συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης".

Ο κ Ευστράτογλου αναφέρθηκε στη «κουλτούρα εργασίας» που χαρακτήριζε και εξακολουθεί να χαρακτηρίζει το ΕΚΕΠΙΣ και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ως προς την ετοιμότητα και την ικανότητα του οργανισμού να ανταπεξέλθει στις νέες – διευρυμένες - του αρμοδιότητες. Επίσης τόνισε ότι στόχος είναι η καλύτερη δουλειά, τα καλύτερα αποτελέσματα και η καλύτερη παραγωγικότητα ώστε να αποκτήσει η χώρα έναν καλύτερο τρόπο πιστοποίησης επί της ουσίας.   

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ευθύμιος Δρόσος αναφέρθηκε στην πρόκληση της ποιοτικής αναβάθμισης που καλείται να αντιμετωπίσει το ΕΚΕΠΙΣ σε αυτή τη νέα εποχή που εισέρχεται και τόνισε το ήθος στη δράση και την αποτελεσματικότητα στην πράξη που χαρακτήρισαν τη δίκη του θητεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved