ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του ΟΕΕΚ

 

Αθήνα 31.3.2010, 15:22

Να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) στον τομέα της πιστοποίησης προσόντων και επαγγελματικών δικαιωμάτων, ζήτησε η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην ελετή ανάληψης καθηκόντων από το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Αγγελίδη και την αντιπροεδρία του κ. Κωνσταντίνου Καλτσά.

Η υφυπουργός τόνισε ότι ο ΟΕΕΚ εισέρχεται σε μια καινούρια εποχή και αναλαμβάνει έναν σημαντικό ρόλο για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της Δια Βίου Μάθησης. Για το σκοπό αυτό το υπουργείο Παιδείας προχωρά στον εξορθολογισμό, στην αναβάθμιση της ποιότητας και στη ριζική αναδιάρθρωση του οργανισμού.

Ο νέος πρόεδρος, Άγγελος Αγγελίδης, ανέφερε ότι είναι έτοιμος για πράξεις και έργα και τόνισε ότι με την άμεση αρωγή και συνεργασία ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού θα ανταπεξέλθουν επιτυχώς στη σπουδαιότητα του νέου ρόλου του ΟΕΕΚ. Επίσης, δήλωσε ότι πολιτική βούληση του νέου προεδρείου είναι να εμπνεύσει αλλά και να εμπνευστεί από τους υπαλλήλους με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργιά του οργανισμού.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Αθανάσιος Οικονόμου, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα συνέχισης της προσπάθειας αναπροσαρμογής όλων των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και τόνισε ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι ο εξορθολογισμός του οργανισμού ώστε να εξαλείφουν τα οποία προβλήματα έχουν παρατηρηθεί έως σήμερα, στόχος που υπηρετήθηκε κατά τη περίοδο της δικής του θητείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved