ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναστέλλονται εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μαθητών στο εξωτερικό

 

Αθήνα 20.4.2010, 20:02

Λόγω έκτακτων συνθηκών, αναστέλλονται όλες οι μετακινήσεις στο πλαίσιο εκπαιδευτικών ανταλλαγών (αδελφοποιήσεων, προγραμμάτων αγωγής υγείας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης), οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν αεροπορικώς στο εξωτερικό. Σχετική εγκύκλιο απέστειλε προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Βασίλης Κουλαϊδής.

Επίσης, ενόψει της απεργίας της 21ης και 22ας Απριλίου 2010 στα λιμάνια της χώρας και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μαθητών που θα ταξιδέψουν στο πλαίσιο εκδρομών ή εκπαιδευτικών επισκέψεων, ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, απέστειλε οδηγία στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, ώστε τα σχολεία που θα μετακινηθούν να επικοινωνούν με τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία και να ενημερώνονται για τη δυνατότητα μετακίνησής τους, προτού αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους.

 

 

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved